Detailní popis produktu
„ Bez přidaných siřičitanů nejdřív 12 měsíců spontánně fermentují místními kulturami v 225 litrových ciderových dubových sudech. Dalších 8 a víc měsíců pak původní pomalá orleánská fermentační metoda v octařských dubových sudech dává vzniknout octům aromaticky a chuťově jemným, komplexním - vhodným i na pití. (Výroba konvenčních octů trvá jen několik dní.)
Octy nepasterujeme, nesíříme, jen hrubě filtrujeme.
Následná macerace malin, divokých třešní, sušených švestek, mateřídoušky, papriček jalapeño, černého rybízu, bezových květů nebo jiného ovoce, květů či lístků obvykle sbíraných v našem údolí, vypěstovaných v Evině zahradě nebo pořízených od biofarmářů, tvoří další vrstvy fantastických chutí a vůní v limitovaných šaržích našich macerovaných octů na pití. ”
Poslechněte si o tomto víně více.
Detaily o vinařství, vinici i víně.
Kategorie: | Nealko |
---|---|
Oblast: | Vysočina |
Země: | Česká republika |
Objem: | 0,25 l |
Alkohol: | 0 % |
Typ: | bio produkce |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.