38% Xarel.lo, 12% Sumoll, 40% Monastrell, 10% Mandó. Macerace po dobu 14 dnů.
Detailní popis produktu
Popis produktu není dostupný
Kategorie: | Červená vína |
---|---|
Oblast: | Katalánsko |
Párování: | Burgery a BBQ, pizza |
Příležitost: | Chci objevovat, na pohodu |
Vinařství: | La Salada |
Země: | Španělsko |
Ročník: | 2022 |
Odrůda: | Xarel.lo, Sumoll, Monastrell, Mandó |
Obsah cukru: | suché |
Alkohol: | 12 % |
Objem: | 0,75 l |
Typ: | bio produkce |
Položka byla vyprodána… |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.
Vinař Tony Carbo se nejdříve angažoval ve známém Cava projektu Mas Candí. V roce 2012 převzal rodinné vinohrady a pojmenoval vinařství La Salada. Měl na co navazoval, rodina hospodaří na těchto vinohradech již 4 generace. Vinice nebyly nikdy chemicky ošetřeny. Tony na nich začal pracovat v biodynamickém režimu a od začátku se soustředí na kultivaci původních penedéských odrůd. Primarním podložím je zde vápenec. Tony nepoužívá SO2, jeho vína jsou volná a krásná. Takový malý kousek vinařského ráje 40 kilometrů od Barcelony plný místních vinařských a rodinných tradic.